خرید ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در گیلان

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از خرید بیش از هزار و ۵۰۰ دستگاه تجهیزات پزشکی به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون تومان برای بیمارستانها و مراکز درمانی استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
جارستان: دکتر فیروز سرودی گفت: این تجهیزات شامل دو دستگاه MRI هلیوم فری، دو دستگاه MRI یک و نیم تسلا، یک دستگاه شتاب دهنده، سه دستگاه سی تی اسکن و یک دستگاه سیتی آنژیو است که در مراکز درمانی و بیمارستانهای استان نصب شد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۳ اقلام مصرفی دستگاههای دیالیز مراکز تابعه با انجام ۱۳ هزار بار دیالیز در ماه نیز تأمین شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: بخش زیادی از تجهیزات بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی لاکان رشت و تامین بیش از هزار و ۳۰۰ دستگاه تجهیزات پزشکی سرمایهای به ارزش بیش از صد میلیون تومان تاکنون انجام شده است.
برچسب ها :خرید تجهیزات درمانی ، دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، سلامت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰